Oproep voor getuigen

Op vrijdag 3 oktober, omstreeks 20.30 uur, vond er bijna een aanrijding plaats op de kruising van de Willem de Zwijgerstraat en de Nieuwstraat in het centrum van Budel.Oproep voor getuigen

19-10-2014 10:16 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 3 oktober, omstreeks 20.30 uur, vond er bijna een aanrijding plaats op de kruising van de Willem de Zwijgerstraat en de Nieuwstraat in het centrum van Budel. Een automobilist verleende een ander voertuig geen voorrang op de Keizer Otto straat. Dit gaf aanleiding tot een fysieke confrontatie, want de persoon die geen voorrang kreeg stapte uit zijn wagen (een Peugeot 307, kleur licht bruin metallic) en sloeg de andere bestuurder recht in zijn gezicht, waardoor zijn bril afvloog. Getuigen zagen hoe de geweldpleger uit zijn voertuig vloog en men hoorde zijn medepassagier nog roepen: “Niet doen Henri!” De geweldpleger is een blanke man tussen de 40 en 50 jaar oud. Wie iets gezien heeft of als de dader zich wil melden, kan dit via op het politiekantoor van Cranendonck, Kijkakkers 37 in Maarheeze. Ook telefonisch bereikbaar via 0900-8844.

Powered by Blog Grabber