Ouderraad De Robbert

Afgelopen zaterdag 24 oktober hebben de leden van de ouderraad van basisschool De Robbert samen met een aantal leerkrachten en de  directeur van lagere school De Robbert in Hamont de handen in elkaar geslagen…Ouderraad De Robbert

02-11-2015 11:30 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag 24 oktober hebben de leden van de ouderraad van basisschool De Robbert samen met een aantal leerkrachten en de  directeur van lagere school De Robbert in Hamont de handen in elkaar geslagen en een start gemaakt om het plein van de school op te frissen. 

Er was weinig kleur te bekennen op het plein en daarom is er een begin gemaakt met het schilderen van de bankjes, een twisterspel, enkele hinkelbanen, een basketveld en klassenrijen. Tevens werden bloembakken voorzien van beplanting. Langs deze weg willen wij de gulle sponsors, waaronder tuincentrum Tielens Neerpelt, Horta Hamont Brahim Elbahi en Aveve Hamont hartelijk bedanken voor de kosteloze medewerking om zo de leerlingen van de school een vrolijker en meer speelbaar plein te bezorgen. A.s. donderdagmiddag is er op en rond de lagere school een sponsorloop georganiseerd. De kinderen en ook een aantal ouders en leerkrachten zullen, ten behoeve van de aanschaf van digitale bordboeken voor alle klassen, diverse rondes gaan rennen om hier geld voor op te halen. Ook de ouderraad is die middag aanwezig om alle toeschouwers van versnaperingen te kunnen voorzien. De opbrengst gaat naar de verdere werkzaamheden van het schoolplein. 

Vanwege het beperkt budget wil de ouderraad via deze weg een warme oproep doen aan bedrijven die graag ook hun steentje zouden willen bijdragen voor de leerlingen, in de vorm van donatie of materiaalvoorziening.  Hiervoor mag u ten alle tijden een email sturen naar ouderraad.lsderobbert@gmail.com De leerlingen zullen u dankbaar zijn!

Powered by Blog Grabber