Overname Aarts B.V.

Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. te Nijverdal heeft met terugwerkende kracht per 1 september 2014 de bouwbedrijven Aarts B.V. en Aarts BVBA overgenomen. De deal werd op 20 oktober beklonken.Overname Aarts B.V.

04-11-2014 12:23 – Ingezonden door Redactie

Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. te Nijverdal heeft met terugwerkende kracht per 1 september 2014 de bouwbedrijven Aarts B.V. en Aarts BVBA overgenomen. De deal werd op 20 oktober beklonken. De activiteiten van Aarts BVBA zullen worden voortgezet op de huidige locatie in Hamont-Achel in België. Aarts B.V. zal verhuizen naar de locatie aan de Vaarselstraat te Someren waar ook Van Bree Bouwgroep, een dochteronderneming van Hegeman sinds 2012, is gevestigd. Van Bree Bouwgroep en Aarts B.V. zullen worden samengevoegd en verder gaan onder de nieuwe naam Van Bree Aarts B.V. De dagelijkse leiding van zowel Van Bree Aarts B.V. als Aarts BVBA zal in handen komen van Frans van Bree en Twan Driessen. De nieuwe bedrijven zullen samen goed zijn voor een omzet van circa 20 miljoen euro.

Powered by Blog Grabber