Overtuigende zege HC Cranendonck H1

Heren 1 van hockeyclub Cranendonck pakte afgelopen weekend de eerste drie punten in de derde klasse. Thuis werd Boxmeer met de overtuigende cijfers 7-3 aan de kant gezet.Overtuigende zege HC Cranendonck H1

08-11-2014 10:06 – Ingezonden door Redactie

Heren 1 van hockeyclub Cranendonck pakte afgelopen weekend de eerste drie punten in de derde klasse. Thuis werd Boxmeer met de overtuigende cijfers 7-3 aan de kant gezet. Boxmeer opende al na drie minuten de score via een strafcorner. Nog geen minuut later was het Joost Groenen die Cranendonck via een strafcorner op gelijke hoogte bracht. Net als Venray vorige week had ook Boxmeer het moeilijk met het spel dat Cranendonck speelde, dit betaalde zich uit in een 2-1 voorsprong na een knappe solo van Michael van den Eijnden. Boxmeer kwam via een strafcorner echter toch weer terug tot 2-2. Cranendonck was nog steeds de sterkere partij en kwam voor rust op een 4-2 voorsprong door doelpunten van Joost van de Kreeke en Brandon Molenbroek. 

Deze klap kwam Boxmeer zowel voor als na de rust niet meer te boven. Via wederom een strafcorner van Joost Groenen werd er voor de 5-2 getekend. Joost van de Kreeke maakte met een bekeken schuivertje dat Cranendonck met 6-2 aan de leiding kwam, het voorbereidende werk werd gedaan door Hugo Koppens. Boxmeer deed nog wat terug met een hard backhandschot maar dit was niet voldoende om het geloof terug te brengen. Het slotakkoord was voor Tijs Cardinaal die de eindstand na goed loopwerk van Jan van Berkel op 7-3 wist te zetten. Vandaag viel alles op zijn plek. Cranendonck speelde vurig, georganiseerd en wist zich erg goed te weren tegen de hockeyers van Boxmeer. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Bemmel. Hopelijk kunnen daar wederom punten worden gepakt!

 

Powered by Blog Grabber