Peuterspeelzaal Ikook op ontdekkingsreis

De kinderen van peuterspeelzaal Ikook in Gastel zijn begonnen met een serie leuke en uitdagende experimenten. De bedoeling van dit thema is dat de kinderen spelenderwijs samen ontdekken. Hiermee springt…Peuterspeelzaal Ikook op ontdekkingsreis

28-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

De kinderen van peuterspeelzaal Ikook in Gastel zijn begonnen met een serie leuke en uitdagende experimenten. De bedoeling van dit thema is dat de kinderen spelenderwijs samen ontdekken. Hiermee springt OBS ‘t Lange in op het kinderboekenweek-thema van dit jaar “Raar, maar waar!”.

IkOok werkt regelmatig met thema’s om de kinderen enthousiast te krijgen voor tal van wijze lessen. Zo staat het thema “herfst” inmiddels ook al weer op de agenda, waarbij iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen!  Wil je met eigen ogen zien hoe de kinderen leren van de veranderingen die het seizoen met zich mee brengt? Kom dan gerust een keer langs op een dinsdag-,  donderdag- of vrijdagochtend, en neem een kijkje op peuterspeelzaal IkOok op OBS ’t Lange in Gastel.

Powered by Blog Grabber