Piepschuim in Lexke theatercafé

Op zaterdag 1 november start Lexke theatercafé het seizoen met de muzikale voorstelling van Piepschuim ‘Op recept’.Piepschuim in Lexke theatercafé

28-10-2014 09:44 – Ingezonden door Redactie

‘Op Recept’ is het derde theaterprogramma van de succesvolle muzikale cabaretgroep. Met muziek, theater, een prachtig verhaal en vooral een gezonde dosis humor is dit een voorstelling die u zeker niet mag missen! Piepschuim geeft zijn publiek nieuwe energie. De avond wordt muzikaal omlijst door het duo Autumn Leaves uit Cranendonck. Nina en Sjoerd timmeren al een paar jaar aan de weg en, naast het spelen van covers,  schrijven zij  ook zelf nummers. 

Er is nog een aantal kaarten beschikbaar voor deze avond. Kaarten voor de voorstelling van 1 november zijn vanaf heden verkrijgbaar in gemeenschapshuis De Borgh of via www.lexke.nl, onder kaartverkoop. De losse kaarten voor de voorstelling kosten EUR 15,00 per stuk. Ook is het uiteraard nog mogelijk passe-partouts te kopen voor de geplande drie voorstellingen van dit seizoen, kosten EUR 40,00.

Powered by Blog Grabber