Reserveer vast voor de feestdagen!

We kijken er al naar uit! De feestdagen komen weer stilletjes dichterbij. Gezelligheid, cadeautjes, feestelijke versiering en natuurlijk… lekker eten! Het mag allemaal zeker niet ontbreken in de maand…Reserveer vast voor de feestdagen!

10-10-2014 14:52 – Ingezonden door Redactie

We kijken er al naar uit! De feestdagen komen weer stilletjes dichterbij. Gezelligheid, cadeautjes, feestelijke versiering en natuurlijk… lekker eten! Het mag allemaal zeker niet ontbreken in de maand december. En om zeker te zijn dat iedereen kan genieten van die sfeer van de feestdagen is het handig als mama, oma of een ander familielid niet boven potten en pannen hoeft te hangen. In dat geval is beroep doen op een traiteur of catering service wellicht de perfecte oplossing! 

Vaak bieden traiteurs en catering services diverse mogelijkheden aan, zodat iedereen aan zijn culinaire trekken komt. Een heerlijk koud buffet als voorgerecht, met bv. tomaatjes gevuld met garnaaltjes, aspergerolletjes, kippenbilletjes met ananas of meloen met gerookte ham. Dit aangevuld met een heerlijke aardappelsalade, geraspte worteltjes, uiteraard met verschillende sausjes zoals cocktail of mayonaise.  

Vervolgens kan er aangeschoven worden voor een heerlijk warm buffet met typische winterse gerechten. Denk hierbij aan konijnenbillen, een heerlijk varkensgebraad, een kalkoenstoverij of voor de liefhebbers van vis: een visgratin met verse zalm of tongrolletjes met een honing-mosterd-dillesausje. En uiteraard mogen hierbij een aardappelgratin, frietjes of kroketjes niet ontbreken. Als feestelijke afsluiter is een ruim aanbod zoetigheden ideaal. Chocomousse, panna cotta, crème brulée of een zachte vanillepudding met kriekjes,…  Wat ook erg gezellig is tijdens de feestdagen is een heerlijke gourmet of fondue. En wat dacht u van een hartelijke en intieme winterbarbecue, met alles erop en eraan? Mogelijkheden genoeg dus om van de feestdagen niet enkel een gezellige gebeurtenis te maken, maar ook een smakelijke! 

De feestdagen zijn sneller daar dan je denkt en de meeste traiteurs zijn al snel volgeboekt tijdens deze drukke periode. Aarzel dus niet en contacteer alvast een traiteur of catering service in je beurt zodat ook jij en je familie kunnen genieten van een feestelijke maaltijd! 

 

Powered by Blog Grabber