RICK’s Cursisten Exposeren!

Kunstenaar-Docent Yvonne Schroeten geeft 20 jaar les bij RICK. Zij wil dit vieren met een tentoonstelling van werkstukken gemaakt door cursisten van haar cursussen tekenen en schilderen / algemeen.RICK’s Cursisten Exposeren!

13-02-2016 10:13 – Ingezonden door Redactie

Kunstenaar-Docent Yvonne Schroeten geeft 20 jaar les bij RICK. Zij wil dit vieren met een tentoonstelling van werkstukken gemaakt door cursisten van haar cursussen tekenen en schilderen / algemeen. Iedere deelnemer toont één werk, in totaal zijn er zo’n 35 schilderijen te bewonderen! Yvonne daagt in haar lessen mensen uit om hun eigen beeldtaal te creëren, door verschillende technieken en zienswijzen aan te reiken, door onderzoek, ontwerp en experiment. Teken- en schildervaardigheid staan daarbij voorop, direct gevolgd door een flinke dosis creativiteit en originaliteit.

Ieder is van harte welkom op de opening van de tentoonstelling op zondag 6 maart 2016 om 15.00 uur in Galerie Rick, Collegeplein 5 in Weert. Entree is gratis. Openingstijden: maandag t/m vrijdag en zondag 14-17 u. Eerste Paasdag gesloten, Tweede Paasdag open 14-17uur.

Nog meer zien?
In de maand april toont Yvonne Schroeten haar eigen schilderijen: een greep uit 20 jaar kunstenaarschap. Deze zijn elke zondag in april te zien, 14-17u, in haar eigen atelierruimten, Noordkade 48A te Weert. Haar aquarelcursisten exposeren bovendien op 23 en 24 april in de mooie Teuniskapel aan de Altweerterkapelstraat, van 11.30-17u.

Genoeg te bekijken dus! Wees Welkom! U voelt zich ook geïnspireerd? Voor meer info over cursussen bij Rick: www.ricknet.nl of bel: 0495-533954.

Powered by Blog Grabber