Rode Neuzen Concert was een groot succes

Op zaterdag 14 november organiseerde de 17 jarige Lieke Van den Heuvel een concert ten voordele van de Rode Neuzen Dag. De Rode Neuzen Dag wordt georganiseerd om aandacht te schenken aan Vlaamse jongeren…Rode Neuzen Concert was een groot succes

22-11-2015 10:15 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 14 november organiseerde de 17 jarige Lieke Van den Heuvel een concert ten voordele van de Rode Neuzen Dag. De Rode Neuzen Dag wordt georganiseerd om aandacht te schenken aan Vlaamse jongeren die kampen met psychische problemen. Op 5 december vindt de grote finale van deze actie plaats. Het Rode Neuzen Concert, dat doorging in de concertzaal van de Kunstacademie Noord-Limburg, was volledig uitverkocht. Alle 120 kaartjes waren verkocht en bovendien werden er ook heel wat rode neuzen verkocht. In totaal werd er 800 euro verzameld dat integraal naar het goede doel zal gaan. Lieke: “Ik ben natuurlijk super blij met dit resultaat. Maar ik wil ook even alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben aan dit concert, want zonder hen was het nooit gelukt om alles zo vlot te laten verlopen.” Meer info over de Rode Neuzen Dag is te vinden op www.rodeneuzendag.be en is een initiatief van VTM, Qmusic en Belfius.

Powered by Blog Grabber