Samen het licht uit

Op zaterdag 19 maart neemt de gemeente Neerpelt deel aan Earth Hour, een internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds (WWF) voor onze aarde.Samen het licht uit

17-03-2016 13:37 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 19 maart neemt de gemeente Neerpelt deel aan Earth Hour, een internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds (WWF) voor onze aarde. Met een eenvoudig gebaar geven miljoenen mensen, bedrijven en gemeenten wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze aarde. Op 19 maart wordt de openbare verlichting in Neerpelt tussen 20.30 en 21.30 uur op nachtregime gezet. Enkel op plaatsen waar dit om veiligheidsredenen best niet gebeurt, zal de openbare verlichting blijven branden.

Via HAC Weekblad willen we ook de inwoners van Neerpelt oproepen om de verlichting rond de woning die avond zoveel mogelijk te doven. Ook handelaars kunnen symbolisch de etalageverlichting doven. Met deze actie willen we aantonen dat mensen samen wel degelijk een verschil kunnen maken in de strijd tegen de klimaatverandering.

Voor meer info over de actie kan je terecht op www.wwf.be.

Powered by Blog Grabber