Sam’s Kledingactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood die in Maarheeze is gehouden, heeft 1155 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Mocht u de inzameling gemist hebben: geen probleem want op de Kerkstraat 5 kunt u het hele jaar terecht. Sam’s Kledingactie wil iedereen die hieraan…Sam’s Kledingactie

22-11-2015 11:45 – Ingezonden door Redactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood die in Maarheeze is gehouden, heeft 1155 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Mocht u de inzameling gemist hebben: geen probleem want op de Kerkstraat 5 kunt u het hele jaar terecht. Sam’s Kledingactie wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken! Met het aantal opgehaalde kilo’s worden projecten gesteund van Cordaid Mensen in Nood. Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie of over de gesteunde projecten kijk op www.samskledingactie.nl

Powered by Blog Grabber