Sam’s Kledingactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood die in Maarheeze is gehouden, heeft 115 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken! Met het aantal opgehaalde kilo’s worden projecten gesteund van Cordaid…Sam’s Kledingactie

15-11-2015 15:30 – Ingezonden door Redactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood die in Maarheeze is gehouden, heeft 115 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken! Met het aantal opgehaalde kilo’s worden projecten gesteund van Cordaid Mensen in Nood. Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie of over de gesteunde projecten kijk op www.samskledingactie.nl De vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zijn van plan om op termijn weer een kledinginzameling te organiseren voor Sam’s Kledingactie. Om de actie ook dan weer tot een succes te maken, vraagt de organisatie iedereen om vanaf nu de kleding hiervoor te bewaren. Meer info op www.samskledingactie.nl.

 

Powered by Blog Grabber