Schlagerparade in het Munttheater

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 oktober staat Weert wederom in het teken van het driedaagse Oktoberfest. Traditiegetrouw vindt de aftrap van dit feest plaats in het Munttheater. Hier wordt u meegenomen…Schlagerparade in het Munttheater

13-10-2014 12:19 – Ingezonden door Redactie

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 oktober staat Weert wederom in het teken van het driedaagse Oktoberfest. Traditiegetrouw vindt de aftrap van dit feest plaats in het Munttheater. Hier wordt u meegenomen naar de jaren ’70, waarbij de beste Schlagers uit deze periode live worden gespeeld én gezongen door Dalli Dalli.

Dalli Dalli brengt de Duitse sterren van de jaren ’70 nogmaals met ‘Schlager der 70’er mit einem Augenzwikern’. Het publiek speelt een belangrijke rol in deze voorstelling, want naast de diverse spelelementen bepaalt zij bovendien het verloop van de show. Dalli Dalli brengt een avond waarbij u twee uur lang mee kunt zingen met de beste Schlagers, gebracht door een 8-koppige band en de TV host Der Rick. Bovendien is er na afloop in de foyer een afterparty met het Weerter duo EdenFrans en muziek van DJ Roelie un Josef. Dus dalli dalli en boeken die show!
Dalli Dalli is op vrijdag 17 oktober om 19:30 uur te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, trailers en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl. Op vertoon van uw kaarten voor Oktoberfest Weert – Dalli Dalli in het Munttheater krijgt u 10% korting op alle Tiroler kleding bij Party-time in Weert.

Powered by Blog Grabber