Schmetterling TravelXL introduceert ‘Argus’

In vervolg op de eerder aangekondigde samenwerking tussen TravelXL en Schmetterling, hebben beide reisbureau ketens besloten deze in de Benelux ook op een hoger niveau uit te tillen. ‘Schmetterling TravelXL BV’ is een nieuwe onderneming, gevestigd te Noordwijk, met als een van de doelstellingen het…Schmetterling TravelXL introduceert ‘Argus’

03-11-2014 10:04 – Ingezonden door Redactie

‘Argus’ biedt de reisretail (individuele reisbureaus, kleine en grote ketens, ZRA’s, etc.) het grootste distributieplatform voor het boeken van Duitse en Europese reisorganisaties, airlines, cruise rederijen, vakantiehuizen, etc.. Het systeem zal vanaf het 1e kwartaal van 2015 beschikbaar zijn in Nederland en einde dat jaar ook voor 80% in de Nederlandse taal beschikbaar zijn. Tevens zullen dan Nederlandse en Belgische reisorganisaties in ‘Argus’ boekbaar worden gemaakt. 

De TravelXL partners zullen als eerste hiervan gebruik gaan maken.  TravelXL biedt Nederlandse en Belgische reisbureaus hiermee 3 verschillende samenwerkingsvormen: 

1) TravelXL formule: de volledige succesformule/ samenwerkingsverband, inkoop & marketing, etc. voor reisondernemers 

2) White-label formule: onder eigen naam maar wel met de voordelen van het samenwerkings & inkoopverband (‘powered by TravelXL’) 

3)Argus’: het boekingssysteem voor grote en kleinere Duitse en Europese aanbieders. Gebruikers profiteren hierbij ook van de toegang tot alle Schmetterling distributiekanalen met tevens directe toegang tot de uitgebreide technologie, zoals mid- en back office, prijsvergelijking systeem , CRM management, eigen IBE’s en een CMS-systeem voor websites (‘powered by Schmetterling TravelXL’). 

De oprichting en ondertekening van de Schmetterling TravelXL BV vond plaats ten kantore van AKD advocaten & notarissen te Eindhoven. Op de foto van links naar rechts: Zittend: Willi Muller (gedelegeerd bestuurder Schmetterling Reisen GmbH & Co. KG) , Patrick Beuk (Managing Partner TravelXL) Staand: Peter van Limburg (Managing Partner TravelXL), Anya Muller- Eckert (gedelegeerd bestuurder Schmetterling Reisen GmbH & Co. KG) , Ronald Raadsheer (Managing Partner TravelXL) 

 

Powered by Blog Grabber