Sfeervol concert Quintessens

Op zondag 29 november is het protestants kerkje aan de Dr. Ant. Mathijssenstraat in Budel van 14 uur tot 15.30 uur het decor van een sfeervol concert van Vocaal Ensemble Quintessens  uit Budel. De zangers en zangeressen van het Budelse koor onder leiding van dirigente Annemarie Moors zingen maar liefst…Sfeervol concert Quintessens

24-11-2015 16:00 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 29 november is het protestants kerkje aan de Dr. Ant. Mathijssenstraat in Budel van 14 uur tot 15.30 uur het decor van een sfeervol concert van Vocaal Ensemble Quintessens  uit Budel. De zangers en zangeressen van het Budelse koor onder leiding van dirigente Annemarie Moors zingen maar liefst dertien nummers. Van ‘Sister Act’ tot ‘Morning has broken’ en van ‘Happy’ tot ‘We are the world’.  Tijdens dit concert verwelkomt Quintessens  drie bijzondere gasten, Azar, Nasrin en Farzam Karbasi. Azar vertelt haar indrukwekkende, persoonlijke verhaal als Iraanse vluchteling die in 2000 in Nederland terecht kwam. Via omzwervingen via Zevenaar, Den Helder, Haarlem en Someren is ze uiteindelijk in  Budel-Dorplein terecht gekomen.  Landgenote  Nasrin  leest een  selectie van haar persoonlijke gedichten voor. Verder zal de Iraan Farzam Karbasi, die woont in het asielzoekerscentrum in Eindhoven, enkele nummers op een typisch Iraans instrument, de santoer  spelen. De entree is gratis en het  aantal plaatsen is beperkt dus  vol is vol. Wees er dus op tijd bij als u niets wilt missen van dit bijzondere concert.

Powered by Blog Grabber