Sfeervolle editie Sint-Maarten the Festival

In het weekend van 6 en 7 november was het weer zover: Sint-Maarten the festival! Op vrijdag 6 november organiseerde de leiding van Scouts Hamont de Burn Down Party, gevolgd door een groots Sint-Maartensvuur…Sfeervolle editie Sint-Maarten the Festival

20-11-2015 12:00 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 6 en 7 november was het weer zover: Sint-Maarten the festival! Op vrijdag 6 november organiseerde de leiding van Scouts Hamont de Burn Down Party, gevolgd door een groots Sint-Maartensvuur op zaterdag.

 Op vrijdag 6 november zakten vele jongeren af naar de weide in de Nobelstraat in Hamont voor de jaarlijkse Burn Down Party. DJ Poel, DJ Team Ongeremd en DJ Tony de Ruyter zorgden voor de beats waarop iedereen zich lekker konden uitleven. Op zaterdag was er een groots Sint-Maartensvuur, wat vooraf gegaan werd door een gezellige wandeling bij kaarslicht door de bossen van Hamont-Achel. Bij aankomst op de weide konden jong en oud er, in het licht van het vuur, genieten van een lekkere borrel, zelfgemaakte pompoensoep of andere lekkernij. Hierbij zorgden RiveR of StoneS en Try Again voor de sfeermuziek. Kortom, het was een gezellig weekend voor jong en oud!

Powered by Blog Grabber