Sint-Maarten in Budel

In de parochiekerk van Budel wordt Sint Maarten dit jaar op zaterdag 8 november gehouden. Het is een feest van lichtjes in deze donkere tijd en het is een feest van vrijgevigheid en gastvrijheid. Sint-Maarten zelf was ook zo vrijgevig.Sint-Maarten in Budel

03-11-2014 17:04 – Ingezonden door Redactie

In de parochiekerk van Budel wordt Sint Maarten dit jaar op zaterdag 8 november gehouden. Het is een feest van lichtjes in deze donkere tijd en het is een feest van vrijgevigheid en gastvrijheid. Sint-Maarten zelf was ook zo vrijgevig. 

Vóór aanvang van de eucharistieviering zaterdag 8 november is er een optocht door enkele straten, (vertrek vanaf de achteringang van zorgcentrum Mariënburght om 17 uur) waarna er iets lekkers en warme chocomel is voor ieder van jullie. Het verhaal van St. Maarten zal aan jullie verteld worden. Als jullie een lampion meebrengen wordt het een extra gezellig en feestelijk gebeuren.  Aansluitend is de eucharistieviering om 19 uur.

Powered by Blog Grabber