Sinterklaas komt naar Achel

In Achel centrum worden Sinterklaas en zijn Pieten verwacht om 14 uur bij kasteel Genenbroek (De Kruisheren) om vervolgens onder muzikale begeleiding naar het G.C. Michielshof te trekken. Daar aangekomen…Sinterklaas komt naar Achel

20-11-2015 16:30 – Ingezonden door Redactie

 In Achel centrum worden Sinterklaas en zijn Pieten verwacht om 14 uur bij kasteel Genenbroek (De Kruisheren) om vervolgens onder muzikale begeleiding naar het G.C. Michielshof te trekken. Daar aangekomen wordt het programma vervolgd met animatie en om af te sluiten worden de goedgevulde snoepzakken uitgedeeld. Bij de rondgang met de bonnen voor de snoepzakken zijn er kleurplaten aan de kindjes gegeven. Deze kunnen zij bij het kasteel al aan de pieten geven of in de blauwe brievenbus stoppen die reeds bij de poort van het kasteel staat. Vergeet de tekening dus niet mee te brengen want zoals elk jaar beloont de Sint enkele mooie tekeningen. De Sint zal na het uitdelen van de snoepzakken nog een klein half uurtje blijven om de gelegenheid te geven om nog een foto te maken.

Voor de kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar en voor de kinderen die er op zondag niet bij kunnen zijn is er nog de mogelijkheid om op maandag 23 november de snoepzak af te halen in de foyer van het Michielshof tussen 15.30 uur en 17 uur. Het Sinterklaascomité van Achel centrum wil alvast alle inwoners van Achel Centrum bedanken voor de steun.

Powered by Blog Grabber