Sinterklaas komt naar Soerendonk

Beste jongens en meisjes, beste ouders: het is weer bijna zover! Sinterklaas en zijn Pieten zijn op weg naar ons land. Ze worden in Soerendonk verwacht op zondag 22 november! Gezamenlijk met alle kinderen, ouders, het Sint Jansgilde en het Soeriks Muziek Gezelschap wordt er om 14 uur vertrokken vanaf…Sinterklaas komt naar Soerendonk

20-11-2015 19:15 – Ingezonden door Redactie

Beste jongens en meisjes, beste ouders: het is weer bijna zover! Sinterklaas en zijn Pieten zijn op weg naar ons land. Ze worden in Soerendonk verwacht op zondag 22 november! Gezamenlijk met alle kinderen, ouders, het Sint Jansgilde en het Soeriks Muziek Gezelschap wordt er om 14 uur vertrokken vanaf het schoolplein via de Van Schaiklaan, de Dorpsstraat richting Maarheeze waar we de Sint en zijn knechten zullen ontmoeten bij de Groenstraat. Daarna begeleiden we hem via de Dorpsstraat, Molenheide, Heuvel, Agelog, De Wiet, Praatsveld, De Loop, Van Schaiklaan en Dorpsstraat richting het Jan Maasplein waar de Sint officieel wordt ontvangen. Nadat de schoolkinderen liedjes voor de Sint hebben gezongen zal de Sint de winnaars van de kleurwedstrijd bekend maken en volgt de prijsuitreiking. Vanaf het Jan Maasplein vertrekt de Sint en zijn Pieten naar Zaal De Sport, waar hij de kinderen in de leeftijd t/m 8 jaar zal trakteren!

Bij slecht weer vervalt de tocht en de buitenactiviteiten en zal de Sint, samen met zijn

Pieten, om 14.15 uur naar Zaal De Sport gaan en vinden hier alle activiteiten plaats.

Powered by Blog Grabber