Social media design

Wie wil er nu niet trending topic zijn en de knaller van de dag binnenhalen op social media!
Je wilt immers bij het nieuws van de dag horen en liever nog de hotspot van het universum zijn. Dat genereert namelijk aandacht en potentie. Creatief, scherpzinnig en betrouwbaar. Vat dat maar eens in een enkel…Social media design

17-11-2015 13:00 – Ingezonden door Redactie

Wie wil er nu niet trending topic zijn en de knaller van de dag binnenhalen op social media!

Je wilt immers bij het nieuws van de dag horen en liever nog de hotspot van het universum zijn. Dat genereert namelijk aandacht en potentie. Creatief, scherpzinnig en betrouwbaar. Vat dat maar eens in een enkel beeld met wat letters samen. Nu zijn er voor alle opdrachten ook toppers die zo’n uitdaging koesteren en SMC0495 heeft er een gestrikt die voor de twee grote spelers op dit gebied Brandfighters en Boomerang Create al vaker glorie binnengehaald heeft. Eric Reneerkers @draadlok komt dinsdag 17 november a.s. naar SMC0495 bij Golden Tulip en laat ons zien waar de grote merken warm voor lopen. Social media design met een inhaak functie op de trend van de dag.

Nu heeft onze politie ook een soortgelijke vraag alleen wel met een andere achtergrond. Niet de trend van de dag maar de veiligheid in onze buurt en liefst constant. En dan heb je alle ogen en oren nodig die er maar zijn.

Rob Litjens verteld ons hoe de politie in Weert social media inzet en wil graag met ons verder filosoferen hoe dat anders of beter kan.

– 19.30 uur Rob Litjens en social media politie Weert.

– 20.15 uur korte pauze.

– 20.45 uur Eric Reneerkens met social media design en ‘viral’ gaan op het net.

– 21.30 uur netwerkuitwisseling.

Graag inschrijven op www.SMC0495.nl  via de Eventbrite link. Ook zijn we te vinden op Facebook onder Social Media Club 0495 met nieuwtjes op digitaal gebied.

Powered by Blog Grabber