Speciale mosselavond in Marishof

Een speciale mosselavond wordt woensdag 4 november gehouden in het restaurant van zorgcentrum Marishof in Maarheeze. Iedereen kan in het restaurant vanaf 17.30 uur samen genieten van een mosseldiner; soepje vooraf, verse mosselen, frietjes, sauzen en salade. Als toetje is er ijs. De mosselavond kost…Speciale mosselavond in Marishof

28-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Een speciale mosselavond wordt woensdag 4 november gehouden in het restaurant van zorgcentrum Marishof in Maarheeze. Iedereen kan in het restaurant vanaf 17.30 uur samen genieten van een mosseldiner; soepje vooraf, verse mosselen, frietjes, sauzen en salade. Als toetje is er ijs. De mosselavond kost 19,50 euro per persoon, twee consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. Reserveren voor deze avond kan door te bellen met het restaurant van Marishof: 0031 495 59 89 00 of door even langs te gaan. Marishof ligt aan ’t Hagelkruis 1a in Maarheeze. 

 

Powered by Blog Grabber