Sponsor- & Medewerkersavond TWC De Kempen

Afgelopen vrijdag werd tijdens een feestelijke avond in ’t Verzetje, de thuishaven van TWC de Kempen, teruggeblikt op het inmiddels afgelopen wegseizoen. Nadat de trouwe sponsors en vrijwilligers van de vereniging in het zonnetje waren gezet kon de voorzitter ook enkele jubilarissen onderscheiden voor…Sponsor- & Medewerkersavond TWC De Kempen

20-11-2015 18:45 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen vrijdag werd tijdens een feestelijke avond in ’t Verzetje, de thuishaven van TWC de Kempen, teruggeblikt op het inmiddels afgelopen wegseizoen. Nadat de trouwe sponsors en vrijwilligers van de vereniging in het zonnetje waren gezet kon de voorzitter ook enkele jubilarissen onderscheiden voor hun trouwe lidmaatschap.

De heer Jef Jansen uit Weert kreeg een zilveren verenigingsspeld opgeprikt voor zijn 40-jarig jubileum. De Valkenswaardenaars Jan Thijsen en Louis Rutten kregen een gouden speld uitgereikt voor hun 50-jarig lidmaatschap; de heer Klaas Koot, helaas niet present deze avond, zal bij een volgende gelegenheid worden geëerd voor zijn 50-jarig jubileum.

Vervolgens was het tijd voor de uitreiking van de Kempener Koerier Bokaal.

Deze bokaal, die vanwege de fusie van Kempener Koerier en Valkenswaards Weekblad dit jaar voor het laatst zal worden uitgereikt onder deze naam, is traditioneel voor de winnaar van het puntenklassement voor de wedstrijdrenners van TWC de Kempen

: de clubkampioen(-e). 2015 was een succesvol wegseizoen, waarin diverse nieuwelingen, junioren, beloften, amateur en eliterenners en -rensters van TWC De Kempen zo’n 40 podiumplaatsen bij elkaar hebben gefietst, waarvan zeven 1e plaatsen, en waarop door trainers en ploegleiders tevreden kon worden teruggekeken. De ontwikkeling van vele renners en rensters is veelbelovend en de voorbereidingen voor het komende seizoen zijn al in volle gang.

Het “podium” van het clubkampioenschap 2015 werd uiteindelijk een onderonsje tussen telgen uit roemrijke wielergeslachten: 3e van het overall klassement om het clubkampioenschap werd eerstejaars nieuweling Rick Burgmans uit Westerhoven. Als 2e eindigde belofte-dame Britt Teunissen uit Ysselsteyn en voor de tweede opeenvolgende keer won 2e-jaars juniordame Julie Burgmans uit Bergeijk het clubkampioenschap en zodoende ook de Kempener Koerier Bokaal. Julie fietste in 2015 19x naar een top-10 klassering, waarvan 7x op het erepodium. Haar 1e plaats in de “Acht van Chaam” was zonder twijfel het meest aansprekende resultaat van afgelopen seizoen.

Vervolgens nam het bestuur de de gelegenheid om twee andere clubleden in het voetlicht te plaatsen: Suzanne Huijs werd bedankt voor haar instelling en toewijding aan de club tijdens haar actieve wedstrijdloopbaan, die zij nu afbreekt. Zij blijft echter aan de club verbonden als soigneur. Vanzelfsprekend werd ook Maud Kaptheijns uit Westerhoven geëerd voor het behalen van de zilveren medaille bij de beloften tijdens het EK veldrijden vorig weekend.

Zij beleeft een geweldig veldrijseizoen tot nu toe en krijgt de komende maanden regelmatig de gelegenheid haar capaciteiten te tonen op hoog niveau!

 

Powered by Blog Grabber