Sporting bekert verder na 27-40 winst in Brussel

Kraainem, leider in de Liga 1 aan Waalse zijde met de minste tegengoals, was geen vogeltje voor de kat. Met een dikke 100 man toeschouwers gingen ze hier ook een tandje bijsteken tegen Sporting! Ze boden…Sporting bekert verder na 27-40 winst in Brussel

20-11-2015 16:30 – Ingezonden door Redactie

Kraainem, leider in de Liga 1 aan Waalse zijde met de minste tegengoals, was geen vogeltje voor de kat. Met een dikke 100 man toeschouwers gingen ze hier ook een tandje bijsteken tegen Sporting! Ze boden meer dan behoorlijk weerstand, al moet ook gezegd dat de Neerpeltse dekking er niet helemaal stond vandaag. Nog even vermelden dat de debutanten ook hun duit in het zakje deden: Christopher pakte een penalty en Niels “Vandeslootbeeck” gooide er ook één binnen. Op 17 november is de loting van de BvB voor de volgende ronde.

Powered by Blog Grabber