Sporting Nelo (B) – HV Blerick (Venlo-NL)

Op zaterdag 5 maart 2016 stond de klepper tussen nummer 1 (Blerick) en nummer 2 (Sporting Nelo) op het programma. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om voorlopig de 1e plaats over te nemen. Het werd hoe dan ook een spannende wedstrijd. De wedstrijd begon stroef maar uiteindelijk gingen de teams de kleedkamers…Sporting Nelo (B) – HV Blerick (Venlo-NL)

16-03-2016 11:45 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 5 maart 2016 stond de klepper tussen nummer 1 (Blerick) en nummer 2 (Sporting Nelo) op het programma. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om voorlopig de 1e plaats over te nemen. Het werd hoe dan ook een spannende wedstrijd. De wedstrijd begon stroef maar uiteindelijk gingen de teams de kleedkamers in met een 7-7 ruststand. Anouk maakte ondertussen na lange tijd (blessure enkelbanden) haar comeback. De tweede helft begon van beide ploegen prima. Lio keepte ook een beresterke partij en hield Nelo in de wedstrijd. Met nog 1 minuut te spelen was de stand 12-12. Uiteindelijk kwam de verlossende 13-12 op het scorebord en speelsters en supporters schreeuwden van blijdschap! Met de overige acht seconden wist Blerick geen doelpunt meer te maken. Deze overwinning was broodnodig om kans te maken op de titel. Volgende wedstrijd is op zaterdag 12 maart om 17.40 uur bij de nummer 3 in de rangschikking: BEVO uit Panningen. Supporters zijn welkom! 

 

Powered by Blog Grabber