Sporting NeLo overtuigend naar winst in Beyne

Sporting NeLo heeft gisteravond in Beyne zijn 5e zege van het seizoen behaald en blijft zo ongeslagen. Nochtans was het wedstrijdbegin voor de Luikenaars, Sporting NeLo leek niet van plan om de gaskraan vanaf minuut open te draaien. Aanvallend was het allemaal best in orde, maar verdedigend lieten de…Sporting NeLo overtuigend naar winst in Beyne

22-10-2015 14:42 – Ingezonden door Redactie

Sporting NeLo heeft gisteravond in Beyne zijn 5e zege van het seizoen behaald en blijft zo ongeslagen. Nochtans was het wedstrijdbegin voor de Luikenaars, Sporting NeLo leek niet van plan om de gaskraan vanaf minuut open te draaien. Aanvallend was het allemaal best in orde, maar verdedigend lieten de NeLo boys toch wel wat steken vallen, en de anders zo betrouwbare David Polfliet in doel had eens een mindere dag. Zo bleef Beyne vrij makkelijk overeind en had zelfs de leiding in de wedstrijd tot minuut 15, 8-7.

Pas vanaf minuut 20 kwam NeLo een eerste maal op voorsprong 10-11, dit dankzij een enorm sterk spelende Serge goed voor 8 treffers in de eerste helft en ook dankzij Blaz(4) die eindelijk verlost bleek te zijn van zijn vervelende schouderblessure. Sporting ving Beyne nu wel beter op en mocht gaan rusten met een 15-18 stand.

Na de pauze bedacht de coach van Beyne Serge met individuele dekking, maar de andere jongens namen dit moeiteloos over. Intussen was Mark Leckebusch in doel gekomen en hij liet meteen enkele mooie reddingen noteren. De dekking van NeLo was nu wel beter georganiseerd en meteen rolde de tegenaanvallen van Balasz en Loic van de band, na 45 minuten en een 20-29 tussenstand was de wedstrijd uiteraard gespeeld.

NeLo hield lange tijd de voet op het gaspedaal en ging op zoek naar de 40e treffer maar strandde uiteindelijk op een 27-39 overwinning. Goede wedstrijd van Sporting, misschien enkele tegendoelpunten teveel, maar aan de andere kant hebben een heel aantal jongens opnieuw vertrouwen getankt en lijkt onze Sloveense aanwinst Blaz Rojc eindelijk klaar voor het grote werk van volgend weekend.

Powered by Blog Grabber