Stem op hockey!

Hockeyclub Cranendonck doet mee aan de actie: “Samen Sterker” van de Rabobank. Ben jij  lid van Rabobank Weerterland en Cranendonck? Dan ontvang je rond 4 november een stemkaart met een persoonlijke inlogcode. Breng dan je stem uit op hockeyclub Cranendonck.Stem op hockey!

09-11-2014 10:07 – Ingezonden door Redactie

Hockeyclub Cranendonck doet mee aan de actie: “Samen Sterker” van de Rabobank. Ben jij  lid van Rabobank Weerterland en Cranendonck? Dan ontvang je rond 4 november een stemkaart met een persoonlijke inlogcode. Breng dan je stem uit op hockeyclub Cranendonck. Stemmen kan van 4 tot 14 november 2014. Elke stem is naar verwachting een paar euro waard.  

Extra kracht door samenwerking: elk Rabobanklid mag in totaal 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen op één vereniging. Als je de hockeysport een warm hart toedraagt, willen wij je vragen om ook te stemmen op HV Weert. In Weert vraagt men aan de leden om ook te stemmen op hockeyclub Cranendonck. Samen staan we sterker, en vragen we je te stemmen op: hockey!  Hockeyclub Cranendonck is dé club voor iedereen van 4 tot 94 jaar! Iedere euro, die door deze actie gescoord wordt, zal worden aangewend om onze doelstellingen verder te realiseren. Zo willen we met de opbrengst van deze actie extra gaan investeren in de jongste jeugd (Funkey) én in Fithockey (laagdrempelig bewegen op basis van hockey voor de iets ouderen). Cranendonck staat voor: Plezier, Prestatie en Organisatie. Familie, vrienden en kennissen? Ken je nog meer leden van de Rabobank, die de hockeysport een warm hart toedragen geef het dan door. Iedere stem is meer dan welkom. Hartelijk dank!

Meer informatie via: www.hccranendonck.nl

Powered by Blog Grabber