Sterk optreden Hoortunners

Op 11 okt was het de dag van de Hoortrunner Eric Bogers aan start in de marathon van Budapest. Een lange voorbereiding was nog nodig voor die 42 km om aan een stuk te kunnen rennen. De start van de marathon…Sterk optreden Hoortunners

17-10-2014 11:10 – Ingezonden door Redactie

Op 11 oktober was het de dag van de Hoortrunner Eric Bogers aan start in de marathon van Budapest. Een lange voorbereiding was nog nodig voor die 42 km om aan een stuk te kunnen rennen. De start van de marathon was een hele belevenis. Met 27 graden was het afzien tijdens de wedstrijd, maar met Greet die meefietste als dat kon, gingen de kilometers vlot voorbij. Een prachtige prestatie van Eric Bogers die over de finish kwam in 4 uur 14 minuten en 1 sec. Proficiat. Hoortrunner Teun Duister liep op 7 okt. een baanwedstrijd in Weert naar een nieuw persoonlijk record op de 5 km met 17.18. Eindhoven 12 okt: de Hoortrunners Daan Gérard, Annemie Sools, Willem Haitsma,Gerry Claassen, Jorine Berndsen, Jorn Berndsen en Tonnie Duisters aan de start van de halve marathon van Eindhoven. Er waren twee persoonlijke records. Uitslagen halve marathon:Willem Haitsma 2.00.43, Annemie Sools 2.00.43, Daan Gérard 2.00.06, Gerry Claassen sterk gelopen met een nieuw pr.1.58.16, Tonnie Duisters 1.58.17, Jorine Berndsen 1.50.05 en Jorn Berndsen heeft een geweldige prestatie geleverd op de 21.1 km, liep een persoonlijk record en kwam over de finsh in 1.32.51 Meer info op www.dehoortrunners.nl  

Foto Eric Bogers in marathon van Budapest

Powered by Blog Grabber