sv Budel B1 in het nieuw!

sv Budel B1 is in het nieuw gestoken door Ingrid Kremers Administraties van Kremers/van Eerd Installatietechniek. De twee sponsoren zorgden voor nieuwe wedstrijdtenues en trainingspakken voor onze B1.sv Budel B1 in het nieuw!

24-10-2014 11:48 – Ingezonden door Redactie

sv Budel B1 is in het nieuw gestoken door Ingrid Kremers Administraties van Kremers/van Eerd Installatietechniek. De twee sponsoren zorgden voor nieuwe wedstrijdtenues en trainingspakken voor onze B1. Op de foto staan de spelers in hun nieuwe wedstrijdtenue, waarmee ze hoge ogen willen gooien in de Hoofdklasse J. Via deze weg willen we Ingrid Kremers (Ingrid Kremers Administraties, rechts) en Frans Kremers (Kremers/van Eerd Installatietechniek, links) bedanken voor het in het nieuw steken van dit standaardteam.

Powered by Blog Grabber