Swingend feest Aod Bosseve

Op zaterdag 21 november 2015 pakt Café Aod Bosseve uit met een swingende 70’s, 80’s & 90’s Party. Het café wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar discopaleis. Café Aod Bosseve is een bruin…Swingend feest Aod Bosseve

20-11-2015 15:00 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 21 november 2015 pakt Café Aod Bosseve uit met een swingende 70’s, 80’s & 90’s Party. Het café wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar discopaleis. Café Aod Bosseve is een bruin café waarbij een nadrukkelijke knipoog naar de inrichting van het moderne café gemaakt wordt. Zo is de inrichting op veel punten strak en stijlvol, maar herbergt het een hoop authentieke elementen van het oorspronkelijke uit 1935 afkomstige cafépand. Tijdens de 70’s, 80’s & 90’s Party wordt het café compleet in stijl aangekleed. Toepasselijk zal een verlichte dansvloer in het oog springen en worden tal van spiegelbollen opgehangen.

Het feestprogramma begint om 20:00 uur en zeker deze avond geldt het credo ‘vol is vol.’ De muzikale invulling van de avond wordt gedaan door DJ Anthony van Drive-In Show Sound4All. Het adres van Café Aod Bosseve is Boshoverweg 33, centraal gelegen in de wijk Boshoven, Weert. Meer informatie is te vinden op www.aodbosseve.nl.

Powered by Blog Grabber