’t Ekker Budel-Schoot

Velen van jullie hebben al een aantal jaren de bouwhekken zien staan als je Budel-Schoot vanuit Budel binnen rijdt.’t Ekker Budel-Schoot

09-11-2015 12:38 – Ingezonden door Redactie

Velen van jullie hebben al een aantal jaren de bouwhekken zien staan als je Budel-Schoot vanuit Budel binnen rijdt.

“Wordt er nog gebouwd” of “daar gebeurt ook niets” hebben we vaak gehoord. Wie goed opgelet heeft, ziet dat er al een aantal weken volop bedrijvigheid is op de bouwlocatie. De crisis is voorbij en er gaat gebouwd worden. Momenteel wordt er gebouwd aan het appartementencomplex met 5 appartementen, deze zijn alle voor de verhuur.  Bij de twee onder één kapwoningen en de 2 vrijstaande woningen die gelegen zijn aan de Grootschoterweg wordt meteen gestart als er één woning verkocht is. Van de te bouwen starterswoningen en de levensloopbestendige woningen moeten er een aantal verkocht zijn voor er wordt gestart. 

Uiteindelijk komt hier een prettige woonomgeving tot stand met de uitstraling van een hofje. Door de unieke ligging woon je in Budel-Schoot, maar toch op loopafstand van alle sportvoorzieningen van Budel. Ook het centrum van Budel is goed met de fiets of te voet bereikbaar. Interesse in een nieuwbouw woning of vragen over het project, neem contact op met Casa Nostra Makelaardij BV te Budel via tel. 0031 495-495710.

Powered by Blog Grabber