Tassenactie Weekmarkt Weert

Alle marktkooplieden van de weekmarkt (Markt en Nieuwe Markt) in Weert nodigen hun klanten weer uit voor de grote Tassenactie op de Weekmarkt op zaterdag 31 oktober. Vanaf 09.30 uur worden er ieder uur…Tassenactie Weekmarkt Weert

30-10-2015 14:45 – Ingezonden door Redactie

Alle marktkooplieden van de weekmarkt (Markt en Nieuwe Markt) in Weert nodigen hun klanten weer uit voor de grote Tassenactie op de Weekmarkt op zaterdag 31 oktober. Vanaf 09.30 uur worden er ieder uur onder de klanten van de weekmarkt 12 trolleys verloot gevuld met prachtige producten van de weekmarkt. De lootjes worden door het promotieteam uitgereikt aan klanten van de weekmarkt. Op de Nieuwe Markt is een kraam speciaal ingericht voor deze actie. Om het uur zal hier de loting plaatsvinden. De goed gevulde trolleys kunnen direct in ontvangst worden genomen door de winnaars.

Powered by Blog Grabber