Thema-avond MS en voeding

Woensdag 14 oktober was Gerrie Stevens, diëtiste gevestigd in Budel, te gast als spreekster op onze halfjaarlijkse MS-bijeenkomst in zaal Bellevue. Zij was graag bereid om de aanwezigen te informeren over…Thema-avond MS en voeding

26-10-2015 12:45 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 14 oktober was Gerrie Stevens, diëtiste gevestigd in Budel, te gast als spreekster op onze halfjaarlijkse MS-bijeenkomst in zaal Bellevue. Zij was graag bereid om de aanwezigen te informeren over het belang van goede en gezonde voeding voor MS-ers. Tijdens de presentatie van Gerrie werd heel duidelijk onderbouwd dat het bewust gebruiken van goede voeding essentieel is voor het in zo goed mogelijke conditie houden van het lichaam. Alle toehoorders staken na afloop hun waardering voor het gepresenteerde niet onder stoelen of banken en er werden zelfs al vervolgafspraken gemaakt. Na afloop werd de spreekster bedankt voor haar inzet en mocht onze nestor Harrie Hegge haar nog een mooi boeketje overhandigen. Foto + verslag: Jan van Moorsel

Powered by Blog Grabber