Tierelantijn kijkt uit naar winter

Theatergroep Tierelantijn kijkt vol enthousiasme uit naar de winterperiode. De komende periode staan een aantal leuke optredens op de planning en zal Weert kennis maken met de verschillende…Tierelantijn kijkt uit naar winter

06-11-2014 11:29 – Ingezonden door Redactie

Theatergroep Tierelantijn kijkt vol enthousiasme uit naar de winterperiode. De komende periode staan een aantal leuke optredens op de planning en zal Weert kennis maken met de verschillende gedaantes van het gezelschap.

Allereerst speelt Tierelantijn op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november 2014 de avondvoorstelling ‘Sprookjes & ander leed.’ De optredens vinden plaats in Keenterhart aan het St. Jozefskerkplein te Weert en vangen beide dagen aan om 20:00 uur. De avond is ingevuld met diverse sketches en verhalen en wordt afgewisseld met muziek. Tijdens ‘Sprookjes & ander leed’ neemt Tierelantijn de bezoeker mee in de rompslomp van het sprookjesachtige bestaan. Na een periode van bijna twee jaar aan voorbereiding en repetitie zijn de leden enorm enthousiast om met een volledig programma weer op de planken te staan.

Bent u op zoek naar een authentieke avond vrolijk theater dan biedt Theatergroep Tierelantijn u een passend antwoord. Kaarten kosten €9,50, inclusief een consumptie, en zijn te reserveren via Teun Kobes 0495-540161.

Keenterhart 5 jaar
Zondag 21 december viert de repetitielocatie van Tierelantijn, het Keenter Hart, haar vijfjarig jubileum. De theatergroep repeteert elke woensdagavond in de locatie, en voelt zich vanzelfsprekend vereert onderdeel van het feestprogramma te zijn. Voor het feestprogramma werkt Tierelantijn nog aan een speciale welkomstact.

Marktrecht voor iedere Weertenaar
Tijdens de finale van Weert 600 jaar Stad, zondag 28 december, trekt Theatergroep Tierelantijn in een unieke gedaante door het centrum. Als uit een sprookjesboek gevlogen daalt een gezelschap engelen neer in de binnenstad. Gedurende de middag bezoekt de theatergroep de verschillende pleinen, die elke ingericht zijn als open markt. Meer informatie over het slotevenement en de markten is te vinden op www.weert600jaarstad.nl.

Powered by Blog Grabber