Til er niet te zwaar aan

Op woensdag 24 september en 1 oktober is de workshop “Til er niet te zwaar aan” gehouden. De workshop werd georganiseerd door Paladijn, in samenwerking met Stichting Land van Horne en Medicura.Til er niet te zwaar aan

21-10-2014 14:33 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 24 september en 1 oktober is de workshop “Til er niet te zwaar aan” gehouden. De workshop werd georganiseerd door Paladijn, in samenwerking met Stichting Land van Horne en Medicura. Veel deelnemers verzorgden al geruime tijd een naast familielid of zijn als vrijwilliger actief bij hulpbehoevenden.. Het thema was “Transfer”, ofwel, hoe kan men het beste iemand helpen van bijvoorbeeld: stoel naar (rol-)stoel, met opstaan vanuit een stoel en het in– en uit de auto stappen? Tijdens de workshop  werd uitgelegd wat een goede tilhouding is en hoe men gebruik kan maken van hulpmiddelen. Er was veel ruimte voor persoonlijke inbreng en oefenen. De reacties van de deelnemers waren enthousiast. Ook voor ervaren mantelzorgers heeft de workshop veel nieuwe ideeën en inzichten gebracht. Meer informatie? Neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck telefoon 06-33183561 of stuur een berichtje naar franktoonen@paladijn-welzijn.nl

 

 

Powered by Blog Grabber