Topcompetitie wedstrijd veldrijden

TWC de Kempen organiseert op zaterdag 28 november een topcompetitie wedstrijd veldrijden. Dit is onderdeel van het Veldritweekend Valkenswaard waarbij zondag 29 november de jaarlijkse Pietencross voor…Topcompetitie wedstrijd veldrijden

22-10-2015 14:42 – Ingezonden door Redactie

TWC de Kempen organiseert op zaterdag 28 november een topcompetitie wedstrijd veldrijden. Dit is onderdeel van het Veldritweekend Valkenswaard waarbij zondag 29 november de jaarlijkse Pietencross voor de jeugd van 8-14 jaar wordt verreden. Vorig jaar heeft TWC de Kempen sinds lange tijd weer ingezet op het veldrijden voor de oudere categorieën door het Regio Kampioenschap Veldrijden te organiseren. Dit werd zo positief ontvangen dat het een vervolg niet meer dan logisch maakte. Ook bij de wielerbond KNWU is dat niet onopgemerkt gebleven. De wedstrijd wordt namelijk meteen toegevoegd aan de Topcompetitie. Dit is de hoogste nationale competitie in Nederland. Een aansprekend deelnemersveld behoort dan ook zeker tot de verwachtingen. De categorieën die op zaterdag aan de start verschijnen zijn achtereenvolgens amateurs/sportklasse, nieuwelingen, junioren, vrouwen/juniordames/nieuwelingmeisjes en elite/belofte. Ook de regionale renners zonder licentie worden niet vergeten. Voor hen wordt een interclubwedstrijd georganiseerd. Meer informatie over de invulling van deze dag via evenementen@twc-dekempen.nl of op www.twc-dekempen.nl

Foto Joris van der Straaten RK in Dommelen 2014

Powered by Blog Grabber