TWC de Grensrijders organiseert Veldtoertocht

Nadat we al wat geproefd hebben aan de eerste toertochten in de buurt is het dan op zondag 8 november onze beurt om een mooie tocht voor te schotelen. Onze routeplanners zijn al druk met het bedenken van de leuke paadjes. In de omgeving van Luyksgestel liggen er velen en het is dan ook geen moeite om…TWC de Grensrijders organiseert Veldtoertocht

14-10-2015 15:34 – Ingezonden door Redactie

Nadat we al wat geproefd hebben aan de eerste toertochten in de buurt is het dan op zondag 8 november onze beurt om een mooie tocht voor te schotelen. Onze routeplanners zijn al druk met het bedenken van de leuke paadjes. In de omgeving van Luyksgestel liggen er velen en het is dan ook geen moeite om er een groot aantal al elkaar te rijgen. Het parcours loopt zoals u dat gewend bent over meer dan 95% over onverhard terrein en de zandgrond kan ook behoorlijk wat water verdragen zonder dat wij daar meteen last van hebben. 

Halverwege de tocht bent u ook gewend om even bij te tanken. Dit met onze heerlijke versnaperingen zoals: “Ons soepke”, ontbijtkoek, mini krentenbol (van dé bakker uit Luyksgestel) en voor de dorst gaan we voor sportdrank en Thee. Na dat lekkers kunnen alle bikers hun tocht voortzetten zodat ze voldaan en enigszins vermoeid terug komen bij De Drie Linden, het startpunt van de route. Daar wacht dan een heerlijke douche waarbij zowel de bike als de berijders gebruik kan maken van de faciliteiten. We heten alle fietsers van harte welkom om de atb toertocht te komen rijden. 

Datum: Zondag 8 november – Adres: Rijt 1, De Drie Linden – Kosten: 4 euro en voor NTFU leden 3,- (scan en go aanwezig) – Faciliteiten: douche voor fiets en berijder. Mogelijkheden om nog na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Contact: via mail info@twcdegrensrijders.nl of telefonisch 0031 6 25062191.

www.TWCdeGrensrijders.nl voor informatie over onze vereniging.

Powered by Blog Grabber