Unicefkaarten Wereldwinkel Cranendonck

Ook dit jaar heeft Wereldwinkel Cranendonck weer een uitgebreide keuze in prachtige kleurrijke kerst- en nieuwjaarskaarten van Unicef in het assortiment. Voor ons is een grote keuze vanzelfsprekend. Een enorm verschil met al die kinderen in de wereld die slechts één keuze hebben: overleven. Dat hoeft…Unicefkaarten Wereldwinkel Cranendonck

24-11-2015 13:45 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar heeft Wereldwinkel Cranendonck weer een uitgebreide keuze in prachtige kleurrijke kerst- en nieuwjaarskaarten van Unicef in het assortiment. Voor ons is een grote keuze vanzelfsprekend. Een enorm verschil met al die kinderen in de wereld die slechts één keuze hebben: overleven. Dat hoeft niet zo te blijven. Kinderen kunnen van alles als je ze de kans geeft. En dat is helemaal niet ingewikkeld. Unicef kan ervoor zorgen dat ze te eten hebben, dat er een dokter in de buurt is als ze ziek zijn, dat ze naar school gaan. Laat kinderen dromen over later en besef dat hun toekomst begint bij onze keuze. De belangrijkste taak van Unicef is om zoveel mogelijk steun te verkrijgen voor het verbeteren van de levensomstandigheden van kinderen. Wereldwijd helpt Unicef kinderen bij het overwinnen van armoede, ziekte , geweld en discriminatie. Miljoenen kinderen gaan dankzij Unicef naar school. Talloze kinderen worden ingeënt tegen dodelijke ziektes en krijgen goede voeding en schoon drinkwater. Met uw aankoop helpt u kinderen aan een betere toekomst en steunt u Unicef-projecten wereldwijd. Ook voor kerst- en nieuwjaarskaarten bent u van harte welkom in Wereldwinkel Cranendonck, al 20 jaar dé fairtrade cadeauwinkel aan de Dr. A. Mathijsenstraat in Budel.

Powered by Blog Grabber