Valentijn van de Pas is Pupil van de Week!

Pupil van de Week bij sv Budel – SVH’39 is Valentijn van de Pas. Hij is 10 jaar en zit in groep 7 van basisschool de Schatkist in Budel.Valentijn van de Pas is Pupil van de Week!

30-10-2015 10:12 – Ingezonden door Redactie

Pupil van de Week bij sv Budel – SVH’39 is Valentijn van de Pas. Hij is 10 jaar en zit in groep 7 van basisschool de Schatkist in Budel. Valentijn is aanvallende middenvelder van onze E1 en zijn favoriete spelers bij onze vereniging zijn Bas van Dooren en zijn trainer Teun Broers. Naast sv Budel is Valentijn fan van Ajax en Barcelona en zijn favoriete spelers zijn Messi en Cristiano Ronaldo. Naast voetballen speelt Valentijn graag met zijn vrienden in het park en op de PlayStation, speelt hij al een tijdje gitaar en doet hij aan tennis. Daarnaast vindt Valentijn het leuk om op vakantie te gaan, waar hij dan ook weer met andere kinderen gaat voetballen. Valentijn, veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel geluk!

Powered by Blog Grabber