Valentijnsdag vieren op het podium van het Munttheater

Verras uw geliefde of uw beste vriendin met het Valentijnsconcert ‘Por Favor!’ van Judique op zondag 14 februari om 16:00 en 20:15 uur. Een bijzonder concert op het podium van het Munttheater, waar u naast…Valentijnsdag vieren op het podium van het Munttheater

13-02-2016 11:28 – Ingezonden door Redactie

Verras uw geliefde of uw beste vriendin met het Valentijnsconcert ‘Por Favor!’ van Judique op zondag 14 februari om 16:00 en 20:15 uur. Een bijzonder concert op het podium van het Munttheater, waar u naast prachtige muziek ook nog lekkere tapashapjes geserveerd krijgt!

Het podium van het Munttheater wordt omgetoverd tot een sfeervol terras waar u in februari al kunt genieten van een warme, zomerse sfeer. In dit decor worden lekkere tapasgerechtjes geserveerd en kunt u genieten van het muzikale verhaal over de ontluikende liefde van een man die met zijn vurige Zuid-Amerikaanse muziek een Nederlandse vrouw probeert te verleiden. Judique is een jong ensemble bestaande uit Julia Weeda, Daniel Frankenberg, Lidewij Faber, Jesse Faber, Simone van der Weerden en oud-Weerternaar Dominique Vleeshouwers. Dominique is de winnaar van de eerste prijs, persprijs en publieksprijs van de TROMP international percussion competition 2014. Hij studeerde cum laude af met de voorstelling ‘Kindsoldaat’ en won de AHK eindwerkprijs. Deze slagwerker staat bekend om zijn veelzijdigheid. Een bijzonder concert op een bijzondere plek op de meest romantische dag van het jaar. Daar wilt u uw geliefde toch mee verrassen? Of maak er een knusse middag van met je beste vriendin! Boek nu je Romantic Afternoon of Romantic Evening. Er is maar beperkt plaats. Por Favor!

Powered by Blog Grabber