Verhalen over Legerplaats

De komende periode studeert Stef Teeuwen af aan de opleiding Journalistiek in Tilburg. Daarvoor maakt hij een documentaire over de oude Nassau-Dietzkazerne.Verhalen over Legerplaats

20-10-2014 11:33 – Ingezonden door Redactie

De komende periode studeert Stef Teeuwen af aan de opleiding Journalistiek in Tilburg. Daarvoor maakt hij een documentaire over de oude Nassau-Dietzkazerne. Over het ontstaan en het doel van de legerplaats maar ook de verandering van functie door de jaren heen. Een klein stukje ‘Buulse’ geschiedenis dat decennialang een belangrijke rol binnen de gemeenschap heeft gespeeld.

Bent of kent u iemand die bijzondere of persoonlijke ervaringen heeft overgehouden aan de Nassau-Dietzkazerne? Dan zou u Stef kunnen helpen. In de documentaire blikt hij met oud militairen terug op hun jaren op de kazerne. Ook wil hij graag weten wat dit betekende voor de Buullanders. Heeft u een verhaal of misschien nog wel foto- of videomateriaal? Dan kunt u contact opnemen met Stef Teeuwen via 0031 6-53822922 of via stef.teeuwen@gmail.com

 

Powered by Blog Grabber