Vernieuwde Market opent deuren

Na een korte verbouwing zijn op woensdag 4 november de deuren van de compleet vernieuwde Carrefour in Hamont geopend. De winkel, die vanaf nu de naam Market draagt, is volledig vernieuwd, van de vloer…Vernieuwde Market opent deuren

05-11-2015 15:24 – Ingezonden door Redactie

Na een korte verbouwing zijn op woensdag 4 november de deuren van de compleet vernieuwde Carrefour in Hamont geopend. De winkel, die vanaf nu de naam Market draagt, is volledig vernieuwd, van de vloer tot het plafond en alles ertussenin.

De winkelverantwoordelijken Sandra en Enzo zijn erg tevreden over het resultaat. “Dankzij de vernieuwingen kunnen onze klanten genieten van een ruimere en overzichtelijkere winkel, met een nog ruimer assortiment! Bovendien kunnen we de klanten vanaf nu ook alle acties aanbieden die Market lanceert.” Zoals gezegd werd de complete winkel onder handen genomen en is er een volledig nieuwe indeling. “Efficiënter, klantvriendelijker en natuurlijk is onze bekende kwaliteit gebleven. De oven waar we iedere dag ons brood vers afbakken en de slagerij zijn nu gevestigd ‘achter de coulissen’ waardoor de winkel in oppervlakte flink is kunnen uitbreiden.” Ook de openingsuren zijn vernieuwd. Iedereen kan er vanaf nu terecht op maandag van 13 uur tot 20 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 8 uur tot 20 uur en op zaterdag van 8 uur tot 19 uur. Zoals altijd is iedereen er ook op zon- en feestdagen welkom tussen 8 uur en 13 uur. Market Hamont is gelegen aan de Stationsstraat 34 in Hamont. Sandra en Enzo heten iedereen van harte welkom! 

Powered by Blog Grabber