Verspaandonk Mode breidt sponsorpakket met Ledûb Volleybal uit

Edwin en Natasja van Gaal staken ons Dames 1 team en Heren 1 team reeds in fraaie outfits. Ook vonden deze trotse ouders het gepast om het MC2 team van hun dochter Dewi van mooie trainingspakken te voorzien….Verspaandonk Mode breidt sponsorpakket met Ledûb Volleybal uit

16-10-2015 15:34 – Ingezonden door Redactie

Edwin en Natasja van Gaal staken ons Dames 1 team en Heren 1 team reeds in fraaie outfits. Ook vonden deze trotse ouders het gepast om het MC2 team van hun dochter Dewi van mooie trainingspakken te voorzien. Dat de familie van Gaal niet van half werk houdt, moge blijken uit het gegeven dat ook sportsokken, sportbroekjes en krat met bidons aan het geheel toegevoegd zijn !

Ledûb Volleybal is de eigenaren van Verspaandonk voor Hem en Haar bijzonder dankbaar voor dit gulle gebaar en het onderstreept eens te meer de goede relatie met deze gewaardeerde sponsor. De gerenommeerde modezaak Verspaandonk voor Hem en Haar beschikt over een zeer uitgebreide collectie dames- en herenmode. Op internet te checken via de website www.verspaandonkmode.nl en tevens op hun facebookpagina. Op bijgaande foto poseert het MC2-team met trainer en coach te samen met Edwin (L) en Natasja (R)

 

Powered by Blog Grabber