Vier trotse mini’s van de week bij HCC

Zondag 15 november was dé dag van Julie Hermans, Laura Davids, Luc van der Pasch en Colin Groenen. Tijdens een onstuimige wedstrijddag beleefden zij een bijzondere hockeymiddag. Zij waren de VIP-gasten…Vier trotse mini’s van de week bij HCC

20-11-2015 10:30 – Ingezonden door Redactie

Zondag 15 november was dé dag van Julie Hermans, Laura Davids, Luc van der Pasch en Colin Groenen. Tijdens een onstuimige wedstrijddag beleefden zij een bijzondere hockeymiddag. Zij waren de VIP-gasten van Dames 1 en Heren 1 van hockeyclub Cranendonck. 

Julie en Laura: Beide meisjes spelen in de M8E1 en waren zondag 15 november jl. te gast bij Dames 1 van hockeyclub Cranendonck. De teambespreking, de warming up en het bekijken van de wedstrijd vanuit de dug-out. Dames 1 verloor de wedstrijd tegen Bakel helaas met 1-8. 

Luc en Colin: Ook Heren 1 werd afgelopen zondag gesteund door twee sportieve mini’s. Luc en Colin hockeyen bij J8E1. Met de aanmoedigingen van Luc en Colin wist Heren 1 de wedstrijd tegen Peel en Maas te winnen met 3-2. Heren 1 staat op basis van doelsaldo bovenaan in de poule. Komend weekend staat voor de mannen de uitwedstrijd tegen MHC Liberty op het programma.

 

Powered by Blog Grabber