Vierde Maarheezer Literatuurke

Op 19 oktober 2014, in ’t Huukske te Maarheeze, beleeft u tijdens het Literatuurke een fantastische avond die opgebouwd is uit een mix van gedichten, verhalen en livemuziek.Vierde Maarheezer Literatuurke

14-10-2014 14:52 – Ingezonden door Redactie

Op 19 oktober 2014, in ’t Huukske te Maarheeze, beleeft u tijdens het Literatuurke een fantastische avond die opgebouwd is uit een mix van gedichten, verhalen en livemuziek. De avond wordt georganiseerd door de leden van Schrijverskring Literatuurke, afkomstig uit Brabant en Limburg. Muzikale omlijsting, verzorgd door Huub Geurts, doet de jaren zeventig en tachtig weer opleven.

Het is alweer de vierde maal dat de schrijverskring deze culturele avond organiseert. Gezien de belangstelling en de positieve ervaringen van voorgaande edities is besloten dit tot een vast terugkerend evenement in Maarheeze te maken. Plaats om als bezoeker een eigen bijdrage te leveren is er tijdens het open podium. Voor mensen buiten de regio: ‘t Huukske bevindt zich in Maarheeze op de hoek Moonslaan en Stationsstraat, tegenover het tankstation. De avond is gratis toegankelijk en begint om 20 uur.

Powered by Blog Grabber