Viering Nationale Ziekendag te Boseind

Op zaterdag 11 oktober 2014 kende Ziekenzorg Boseind weer een hoogdag ter gelegenheid van de viering van de landelijk geprogrammeerde “Nationale Ziekendag” met als thema “Doorbreek de eenzaamheid”.Viering Nationale Ziekendag te Boseind

18-10-2014 14:14 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 11 oktober 2014 kende Ziekenzorg Boseind weer een hoogdag ter gelegenheid van de viering van de landelijk geprogrammeerde “Nationale Ziekendag” met als thema “Doorbreek de eenzaamheid”.  

De bestuurs- en kernleden hadden kosten noch moeite gespaard om er een aangename namiddag van de maken in parochiezaal “De Kentings”.  De 84 deelnemers konden aanzitten aan kleurrijk  met herfstbloemstukken opgesmukte tafels, maar verwonderlijk de tafels waren ongewoon opgesteld in groepjes.  Het werd al snel duidelijk, een muziekquiz stond op til en een competitiesfeer moest spieken onmogelijk maken.  Raf Cox, tegelijk quizmaster, animator en zanger kreeg snel heel de zaal op zijn hand en er werd serieus meegezocht en meegezongen met de kunstig in elkaar gestoken en gepresenteerde muziekquiz.

De kernleden hadden naar goede Vlaamse gewoonte een flink gevulde en lekkere koude schotel  voor ieder klaar gemaakt, ook nog gevolgd met een gepast nagerecht. Heel tevreden en voldaan gingen de deelnemers ter afsluiting naar de eucharistieviering in de kerk waar mijnheer pastoor ook het jaarthema “Doorbreek de eenzaamheid” verduidelijkte.  Deze viering werd tevens opgeluisterd met trompetmuziek gebracht door Eddy Crepieux, een muzikant van Boseind.

Het was een heel geslaagde namiddag, een doorbreker van eenzaamheid.

Powered by Blog Grabber