Visé – Sporting Nelo

Komende zaterdag 8 november maakt Sporting NeLo de verplaatsing naar Visé. Na een onderbreking van 2 weken start komend weekend de competitie opnieuw en NeLo mag meteen de borst nat maken, want er wacht de lastige uitwedstrijd in Visé.  HC Visé miste net als NeLo de Beneleague en startte als favoriet…Visé – Sporting Nelo

07-11-2014 15:34 – Ingezonden door Redactie

Komende zaterdag 8 november maakt Sporting NeLo de verplaatsing naar Visé. Na een onderbreking van 2 weken start komend weekend de competitie opnieuw en NeLo mag meteen de borst nat maken, want er wacht de lastige uitwedstrijd in Visé.  HC Visé miste net als NeLo de Beneleague en startte als favoriet aan de Belgische competitie, gezien hun spelerskern en de 5 nieuw aangetrokken spelers niet geheel onterecht.

En Visé maakt voorlopig de favorietenrol helemaal waar, het won tot op heden al zijn 6 wedstrijden vrij makkelijk, 28-35 in Merksem, 35-23 thuis van Waasmunster, 22-33 in Beyne, 31-21 thuis van Doornik, 40-26 thuis van Houthalen, en 21-30 in Sasja2. Sporting NeLo kan  eveneens een uitstekend rapport voorleggen, want ook NeLo is zonder puntenverlies en dat belooft dus een aangenaam spektakelstuk te worden daar in Luik, beide 141 doelpunten tegen, alleen heeft Visé 204x gescoord tegen 196x voor Sporting, maar het ligt erg dicht bij elkaar. Visé start gezien het thuisvoordeel licht als favoriet voor deze wedstrijd, maar Sporting heeft de voorbije weken ontzettend goed getraind en is klaar voor de eerste echte test van deze competitie. Onze jongens hopen natuurlijk dat er net zoveel supporters meekomen als de vorige wedstrijd in Houthalen, want ze zullen in deze wedstrijd alle steun kunnen gebruiken. Beste supporters, bij deze een oproep naar jullie toe, kleed jullie in rood en wit, breng toeters en bellen mee en help Sporting het maximum behouden. Let wel op, want de wedstrijd start om 20u15, maar wordt op een andere locatie gespeeld, nl Halle des Sports Henri Germis, Rue des Charrons in  4430 Ans.

Powered by Blog Grabber