Vlaamse handbalcompetitie NELO

Miniemen (J16) : Achilles Bocholt-Uilenspiegel-Sporting Nelo; Zondag stond het derde VHV-weekend op het programma in sporthal de Steenakker in Kaulille. Achilles Kaulille (vandaag toch) – Sporting Nelo…Vlaamse handbalcompetitie NELO

13-11-2015 10:15 – Ingezonden door Redactie

Miniemen (J16) : Achilles Bocholt-Uilenspiegel-Sporting Nelo; Zondag stond het derde VHV-weekend op het programma in sporthal de Steenakker in Kaulille.  Achilles Kaulille (vandaag toch) – Sporting Nelo : 7-8 Nelo speelde de eerste wedstrijd tegen het plaatselijke Kaulille-Bocholt. De Bocholtenaren namen duidelijk de betere start met een 3-1 na 7′. Nelo kwam langzaam dichterbij met een 4-4 na 13′. Bocholt was net iets agressiever of sneller, maar zoals altijd worden de knikkers pas aan de meet uitgedeeld. En die lag in de laatste seconden met een tegenaanval van 2 tegen 1, assist van Benjamin aan Luca, die de 7-8 overwinning binnenknalde. Onverwachte climax, maar de eerste 2 punten binnen !

Sporting Nelo – Uilenspiegel : 11 – 9
Nelo had het ook hier niet onder de markt tegen de Antwerpenaren, bleef wel altijd op een kleine voorsprong staan, om dan met een 11-9  te kunnen afsluiten. We stonden er nog altijd niet helemaal !

Achilles Kaulille – Sporting Nelo : 7-7
Sporting was nu wel beter gestart met een 1-4 in de 11′, een 2-5 in de 16′,  een 3-6 in de 17′, en 5-7 in de 19′ leek Nelo te controleren en Jarne alles te pakken. We misten echter enkele kansen en de … knikkers … (inderdaad), dat wisten die van Bocholt nog van hun eerste match, en ze maakten hier in de laatste seconden de gelijkmaker. Een puntje verloren of hadden we er daarstraks 2 gewonnen ?  

Sporting Nelo – Uilenspiegel: 15-9
Deze match toonde Sporting af en toe van haar flitsen, maar de overtuiging was er niet altijd. Er werd wel duidelijk gewonnen, volgende keer nieuwe tegenstanders en de kansen om het blok weer wat steviger te maken !

Een 7 op 8 is niet slecht, maar enkele werkpunten blijven er nog. Kom op mannen, goed trainen en op naar de volgende matchen! Op 21/11 13.00 hr volgende ronde met deze bezoekers in de Hubertus Hummel Arena : Atomix Haacht en Tongeren.

Powered by Blog Grabber