Voordrachtsavond Maarheezer Literatuurke

Op zondagavond 1 november organiseert Schrijverskring Literatuurke voor de vijfde keer een voordrachtsavond in ’t Huukske te Maarheeze. Wat vijf jaar geleden een avontuur leek dat weinig kans van slagen zou hebben, is een jaarlijks terugkerend evenement geworden, dat een enthousiast publiek weet te trekken….Voordrachtsavond Maarheezer Literatuurke

28-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Op zondagavond 1 november organiseert Schrijverskring Literatuurke voor de vijfde keer een voordrachtsavond in ’t Huukske te Maarheeze. Wat vijf jaar geleden een avontuur leek dat weinig kans van slagen zou hebben, is een jaarlijks terugkerend evenement geworden, dat een enthousiast publiek weet te trekken.  De combinatie van het voordragen van gedichten en verhalen, afgewisseld door live muziek, blijkt een mix te zijn die het publiek weet te boeien.

Dit jaar wordt de muzikale omlijsting van de avond verzorgd door Laura van Mierlo, begeleid door Johan Saanen. Zoals elk jaar is er plaats om als bezoeker een eigen bijdrage te leveren tijdens het open podium. Voor mensen buiten de regio: ‘t Huukske bevindt zich in Maarheeze op de hoek Moonslaan en Stationsstraat, tegenover het tankstation.  De avond is gratis toegankelijk en begint om 20 uur.

 

Powered by Blog Grabber