Voorleeskampioen OBS De Triolier 2014

Ieder jaar doen de leerlingen van groep 7 en 8 van OBS De Triolier mee aan de Nationale voorleeswedstrijd. Eerst vindt er een voorronde in iedere groep plaats. Daarna volgt de finale met de beste voorlezers…Voorleeskampioen OBS De Triolier 2014

27-10-2014 18:11 – Ingezonden door Redactie

Ieder jaar doen de leerlingen van groep 7 en 8 van OBS De Triolier mee aan de Nationale voorleeswedstrijd. Eerst vindt er een voorronde in iedere groep plaats. Daarna volgt de finale met de beste voorlezers uit beide groepen.

Dit jaar hadden zich vijf leerlingen geplaatst voor de finale. Een deskundige jury beoordeelde deze “kampioenen” in een overvolle aula van de school. De jury was zo onder de indruk, van de diverse kwaliteiten van de deelneemsters (dit jaar hadden zich vijf meiden geplaatst), dat zij twee dagen nodig hebben gehad, om tot een definitieve uitslag te komen. Uiteindelijk werd er gekozen voor Nomi v/d Kampen uit groep 8.  De leerlingen lagen aan haar lippen tijdens haar voordracht. Nomi zal onze school vertegenwoordigen tijdens de Cranendonckse kampioenschappen, waar zij zal strijden, met de deelnemers van de andere Cranendonckse scholen, om de titel voorleeskampioen van Cranendonck. Wij wensen Nomi heel veel succes!

Powered by Blog Grabber