Voorlichtingsavonden LVO-Weert

De drie Weerter scholen voor Voortgezet Onderwijs en het BRAVO! College Cranendonck, verenigd in LVO-Weert, willen dat kinderen de beste keuzes maken voor de start van hun toekomst. Daarom verzorgen zij van 9 t/m 12 november uitgebreide voorlichtingsavonden. Op deze scholenavonden presenteren zij de…Voorlichtingsavonden LVO-Weert

26-10-2015 12:45 – Ingezonden door Redactie

De drie Weerter scholen voor Voortgezet Onderwijs en het BRAVO! College Cranendonck, verenigd in LVO-Weert, willen dat kinderen de beste keuzes maken voor de start van hun toekomst. Daarom verzorgen zij van 9 t/m 12 november uitgebreide voorlichtingsavonden. Op deze scholenavonden presenteren zij de voordelen van goede samenwerking, de kenmerkende resultaatgerichte aanpak en de leerlinggerichte mogelijkheden. Alle ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 7 en 8 zijn met hun zoon of dochter voor de voorlichtingsavonden uitgenodigd.

Op alle locaties begint de voorlichting om 19:00 uur met een algemene presentatie, waarna men naar maximaal drie workshoprondes kan voor informatie over de leerstromen (vmbo-bk, techniekopleiding, mavo, havo, atheneum, gymnasium) en speerpunten (Tweetalig Onderwijs, Technasium). Ook het BRAVO! College presenteert zich op alle avonden. De laatste workshopronde eindigt om 20:45 uur. De voorlichtingsavonden gaan door op maandag 9 november in BRAVO! College Cranendonck, dinsdag 10 november in Het Kwadrant, woensdag 11 november in Philips van Horne en op donderdag 12 november op Het College Weert. Ook dit schooljaar zijn er weer twee woensdagmiddagen waarop de leerlingen deel kunnen nemen aan speciale proeflessen. Zo kunnen de leerlingen zelf ‘proeven’ aan bijvoorbeeld het Technasium, het Tweetalig Onderwijs of de Techniekopleiding. Meer informatie volgt t.z.t. op de websites van de scholen. Data proeflessen: 20 en 27 januari 2016. Op maandag 7 en dinsdag 8 maart 2016 zijn op alle locaties van LVO-Weert de aanmeldavonden.

Powered by Blog Grabber